Cu Sim Metal ne-am propus să fim furnizori de profile si accesorii de aluminiu eloxat pentru inginerii creativi. Abordarea noastră de raport calitate-preț a avut un mare succes, iar acum sistemele de profil SimMetal sunt utilizate în multe și variate aplicații. Dacă aveți deja un furnizor de profile din aluminiu, poate că este timpul să vă uitați la Valuframe.

Profilele SimMetal sunt disponibile în 3 serii și aceste serii sunt notate prin lățimea fantei și „Dimensiunile miezului”. Dimensiunile miezului sunt dimensiunile exterioare de bază și pasul fantelor profilului de aluminiu. Alți furnizori de profile de aluminiu au aceleași configurații sau similare, dar Valuframe combină o alegere excelentă cu prețuri competitive.

În calitate de furnizori de top de extrudare a aluminiului, vă putem ajuta cu alegerea sistemului dumneavoastră de bază. Este posibil să aveți mai mult de un sistem de bază într-un cadru, deoarece există conectori care se pot adapta de la un sistem la altul, dar, în general, este mai ușor să păstrați un sistem de bază pentru a minimiza tipurile de conectori și piese de care aveți nevoie.

Pentru detalii sunati la 0771019851 / 0726.516.124